KARTALCELL HAKKINDA AKLINA TAKILANLAR

1-Kartalcell Abonesi Nasıl Olurum?

Tüm Avea bayileri, yetkili Türk Telekom bayileri ve Yetkili Kartal Yuvası Mağazaları'ndan başvuru yaparak KARTALCELL abonesi olabilirsin.

2-Kartalcell’ in Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Bibirinden uygun tarifelerin ücretlendirmelerini görmek için tıklayın.

3- Kartalcell’e Geçtiğimi Herkese Nasıl Duyururum?

Kartalcell’ e geçince, “eski numaramı bilenler bana nasıl ulaşır” kaygısını yaşamana hiç gerek yok. “Numaramı Duyur” servisiyle, yeni numaranı, eski hattında kayıtlı olan tüm numaralara gönderebilirsin.

Numaramı Duyur

Yeni numaranı www.kartalcell.com.tr’deki "Online İşlemler" menüsünden duyurabileceğin gibi, kullanıcı adını girip Numaramı Duyur servisi ile istediğiin cep telefonlarına yeni numaranı ücretsiz gönderebilirsin. Ya da yetkili bayilerimiz aracılığıyla rehberindeki tüm numaralara SMS gönderebilirsin.

Online İşlemler Menüsü

İsterseniz hemen şimdi Online İşlemler menüsüne girin, istediğiniz cep telefonlarını belirtin. Yeni Kartalcell numaranız, kısa mesaj olarak belirttiğiniz numaralara ücretsiz gönderilsin.

Sesli Anons

Diğer operatördeki hattınızı iptal ettirmeniz durumunda sesli anons hizmeti talep edebilirsiniz. Böylece, sizi eski numaranızdan arayanlar yeni numaranızı öğrenebilirler. Bunun için yeni numaranızı eski operatörünüze vermeniz yeterlidir. Yeni numaranın sesli anons olarak duyurulma süresi hat iptalinden itibaren 60 gündür. Üstelik Avea ve Türk Telekom bayilerinden veya yetkili Kartal Yuvası mağazalarından eski SIM kartında kayıtlı olan tüm telefon numaralarını ve kısa mesajları SIM kartına kopyalatabilirsin. Bunların yanı sıra, rehberini de e-posta adresine gönderebilirsin.

4-Faturamı Nasıl Ödeyebilirim?

Faturalarını faklı şekillerde ödeme şansına sahipsin.

• Otomatik ödeme talimatıyla,

• Anlaşmalı bankaların şubelerinden veya alternatif dağıtım kanallarından; ATM, internet bankacılığı, telefon bankacılığı, WAP bankacılığı kanallarından

• Avea bayilerinden veya yetkili Kartal Yuvası ve Türk Telekom bayilerinden, kredi kartınla ya da nakit olarak faturalarını ödeyebilirsin.

Anlaşmalı Banka ve Kurumlar

Akbank, Alternatif Bank, Bank Asya, Bankpozitif, Citibank, Denizbank, Finansbank, Fortis Bank, HSBC Bank, ING Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, PTT, Şekerbank, Tekstilbank, Turklandbank, Türk Ekonomi Bankası, T. Finans Katılım Bankası, T. Garanti Bankası, T. Halk Bankası, T. İş Bankası, T. Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası, T.C. Ziraat Bankası.

5-Numaramı Nasıl Taşıyabilirim?

Sana en yakın Avea veya yetkili Kartal Yuvası ve Türk Telekom bayisine giderek başvurunu gerçekleştirebilirsin. Başvuru işlemlerin tamamlandıktan sonra en geç 6 gün içerisinde cep telefonuna bir bilgilendirme mesajı gelecek ve Kartalcell markalı SIM kartının kullanıma açılacak zaman dilimi bu mesajla bildirilecektir.

6-Hattımı Uluslararası Görüşmeye Nasıl Açtırırım?

Hattını alırken bayiye bu talebini bildirmediysen, uluslararası aramalara açtırabilmek için 444 0 903 Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir ya da EVET yazıp 5656'ya ücretsiz mesaj gönderebilirsin. Uluslararası aramalar, aranan ülkenin bulunduğu gruba göre ücretlendirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder