Kartalcell Resimleri

Kartalcell Resimleri / Grafikleri








Kartalcell eylülde piyasaya çıkıyor


Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda, telefon hattı satmak amacıyla şirket kurulduğunu duyurdu. Kartalcell adıyla 15 Eylül'de hayata geçirilmesi planlanan konuyla ilgili açıklamada: “Şirketimizin 10.08.2009 tarihli yönetim kurulu kararı ile, GSM hatları üzerinden telefon hattı satmak amacıyla, Beşiktaş İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. unvanlı ve 250.000 TL sermayeli bir anonim şirketi kurulmasına ve şirketimizin kurulacak bu tüzel kişiliğe yüzde 92 oranında kurucu ortak olarak iştirak etmesine karar verilmiştir” denildi.

Çarşı, Kartalcell'den konuşacak...
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un ardından Beşiktaş taraftarı da kendi kulübünün ismini taşıyan hatla konuşacak.
Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, mobil telekomünikasyon işbirliği konusunda kısa süre içinde Beşiktaş ile de anlaşmayı bitireceklerini söyledi. Sanal operatörler olarak adlandırılan durumun çifte vergi nedeniyle tam olarak yürürlüğe girmediğini ifade eden Akdemir, şöyle devam etti:

KULÜPLERE GELİR KAPISI

“Tam bir sanal operatör olmaları durumunda model şöyle işliyor; biz sadece dakikayı veriyoruz, sanal operatörler tüm altyapısını, pazarlamasını, tarifesini kendisi belirliyor, faturayı kendileri müşteriye çıkarıyor. Şu anda o modeli de yapabiliriz ama hem bizim tarafta hem kulüpler tarafında aynı vergi ödeniyor. O ciddi bir yük getirdiği için onun öncesinde mobil telekomünikasyon işbirliği ile gelir paylaşımı modeline başladık. Ama vergisi hallolduktan sonra çok hızlı bir şekilde buraya geleceğiz. Konuyu Maliye Bakanlığı ile görüşüyoruz.”

Sanal operatörlüğün kulüpler için çok büyük bir gelir kapısı olduğunu ifade eden Akdemir, kulüplerle gelir paylaşımı modeli ile çalıştıklarını bildirdi.

Haber : Bugün

Kartalcell Geliyor

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda GSM hatları üzerinden telefon hattı satmak amacıyla şirket kurulduğunu duyurdu.


Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimizin 10.08.2009 tarihli yönetim kurulu kararı ile, GSM hatları üzerinden telefon hattı satmak amacıyla, Beşiktaş İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanlı ve 250.000 TL sermayeli bir anonim şirketi kurulmasına ve Şirketimizin kurulacak bu tüzel kişiliğe % 92 oranında kurucu ortak olarak iştirak etmesine karar verilmiştir."


Beşiktaş kulübünün, Avea ile ortak projesi KARTALCELL Eylül ayının 15inde hayata geçiriliyor.

Kulüp yetkililerin bu projeye Siyah-Beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterecekleri belirtilirken, Avea`nın sunduğu tüm imkanlardan KARTALCELL ile Beşiktaş`lı taraftarların yararlanabileceği öğrenildi. Beşiktaş`lı taraftarlar mevcut numaralarını değiştirmeden KARTALCELL abonesi olabilecekler. Beşiktaş yönetimi bu projeden ciddi bir gelir geleceği görüşünde.

KartalCell Nedir ?


Kartalcell, Beşiktaş yönetim kurulunun, kulübe yeni bir gelir kaynağı oluşturma düşüncesiyle hayata geçirdiği bir sanal GSM hizmetidir.


Dünyada yaygın örnekleri bulunan sanal operatörlük sistemini Türkiye'de de son olarak Beşiktaş ile hayata geçiren GSM altyapı sağlayıcısı Avea'dır. 12 ağustos 2009 Pazartesi günü İMKB'ye bilgi veren Beşiktaş Kulübü şu açıklamayı yaptı: "GSM hatları üzerinden telefon hattı satmak amacıyla, Beşiktaş İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret AŞ unvanlı ve 250.000 TL sermayeli bir anonim şirketi kurulmasına karar verilmiştir.".