Çarşı, Kartalcell'den konuşacak...
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un ardından Beşiktaş taraftarı da kendi kulübünün ismini taşıyan hatla konuşacak.
Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, mobil telekomünikasyon işbirliği konusunda kısa süre içinde Beşiktaş ile de anlaşmayı bitireceklerini söyledi. Sanal operatörler olarak adlandırılan durumun çifte vergi nedeniyle tam olarak yürürlüğe girmediğini ifade eden Akdemir, şöyle devam etti:

KULÜPLERE GELİR KAPISI

“Tam bir sanal operatör olmaları durumunda model şöyle işliyor; biz sadece dakikayı veriyoruz, sanal operatörler tüm altyapısını, pazarlamasını, tarifesini kendisi belirliyor, faturayı kendileri müşteriye çıkarıyor. Şu anda o modeli de yapabiliriz ama hem bizim tarafta hem kulüpler tarafında aynı vergi ödeniyor. O ciddi bir yük getirdiği için onun öncesinde mobil telekomünikasyon işbirliği ile gelir paylaşımı modeline başladık. Ama vergisi hallolduktan sonra çok hızlı bir şekilde buraya geleceğiz. Konuyu Maliye Bakanlığı ile görüşüyoruz.”

Sanal operatörlüğün kulüpler için çok büyük bir gelir kapısı olduğunu ifade eden Akdemir, kulüplerle gelir paylaşımı modeli ile çalıştıklarını bildirdi.

Haber : Bugün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder