KARTALCELL ''KONTÖRLÜ 1903'' TARİFESİ


1903’de doğdu bu renkler, taparcasına sevdi bu kalpler... Takımının her zaman yanında olan Büyük Taraftar; bütün KARTALCELL’lilerle 1903 dakika ücretsiz konuşma süresi kazanmak için Kontörlü 1903 tarifesine geç...

100 kontör ve üzeri yükleme karşılığı tüm KARTALCELL´lilerle 1903 dakika ücretsiz görüş, diğer yönleri dakikası sadece 1 kontöre ara!




Faturalar yurt içi aramalar için geçerlidir.

* 1903 dakika KARTALCELL içi hediye konuşma süresi, tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklendiğinde, faturalı ve faturasız tüm KARTALCELL tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye konuşma süresi aşımı durumunda ya da 100 kontör altı yüklemelerde geçerli olan KARTALCELL içi fiyat 2 kontör/dk’dır.

** Belirtilen fiyatlar, tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklendiğinde ve 30 gün boyunca, ev, iş, diğer operatörler ve diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda ve SMS’lerde geçerlidir.

100 kontör altı yüklemelerde geçerli olan indirimsiz fiyatlar ise; Ev, iş ve diğer operatörler yönüne yapılan aramalarda 3,3 kontör/dk, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda 3 kontör/dk ve SMS 2 kontör şeklindedir.

Bu tarifenin kontör atış periyodu indirimli tarifede KARTALCELL içi aramalar için 60, indirimsiz tarifede 30; indirimli tarifede KARTALCELL tarifeleri haricindeki tüm yönler için 60, indirimsiz tarifede, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalar için 20; ev, iş ve diğer operatörlere doğru yapılan aramalar için 15 saniyedir.

KARTALCELL içi hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder